Gülay Kaynak Sarıkaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://gksteml.meb.k12.tr
Adres : Kınıklı Mah. Hüseyin Yılmaz Cad. No/43 Pamukkale / DENİZLİ
VİZYON : Bireyleri; mutlu, özgüvenli, donanımı güçlü, mezunları; iş hayatında tercih edilen, teknolojik yeniliklere imza atabilen, bilim ve kültürle donatılmış, sanayide ara eleman denilince akla gelen ilk okul olmaktır.
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı, milli değerlerini benimseyen ve koruyan, kendini ifade edebilen, günün teknolojilerini kullanan, araştırmacı, üretken, sanayide tercih edilen öğrencileri yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Çin´in Wuxi şehrinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında, okulumuz öğrencisi Samet Can Yakalı’nın da yer aldığı Makaralı Yay Yıldız Erkek Milli Takımı Dünya Şampiyonu oldu.

Öğretim Şekli :TAM GÜN GÜNDÜZLÜ
Saatler : DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:30 DERS BİTİŞ SAATİ: 17:00
Isınma : DOĞAL GAZ
Servis :
Ulaşım : Denetimli halk otobüsleri ve minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.(110,190,191,320,340 ve 350 nolu otobüsler)
Yerleşim Yeri : Kınıklı Mah. Hüseyin Yılmaz Cad. No:43 Pamukkale/DENİZLİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Atletizm,Masa Tenisi,Bocce,Ragbi,Futsal,Badminton,Hentbol
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Teknofest Projesi(Teknofest Turizm Teknolojileri Lise Kategorisi Shazam Takımı finalde 27 Nisan-1 Mayıs İstanbul´da) Teknofest Projesi(Eğitim Teknolojileri Smithereens Takımı finalde 27 Nisan-1 Mayıs İstanbul´da) E-Twinning Projesi-´Where are my footprints?´(Proje içeriği:Doğadaki karbon salınımının azaltılması) E-Twinning Projesi- ´The Spirit Of The Trees(Proje içeriği:Ağaçların mitolojik hikayeleri) E-Twinning Projesi- ´Stem At Vocational Education´(Proje içeriği:Meslek eğitiminde fen,teknoloji ve matematik) E-Twinning Projesi- ´Biophilic Eco Art Design´(Proje içeriği:Doğayla uyumlu yaşam) E-Twinning Projesi- ´If you are safe,ı am safe´(Proje içeriği:Siber güvenlik)